Colorful Crochet & Crafts

Workshops en … een giveway!

Al heel vaak ben ik gevraagd of ik ook workshops geef, en op de een of andere manier kwam het er nooit van. Maar … daar komt heel snel verandering in!

Toen mijn boek eenmaal af en gepubliceerd was, kreeg ik van een aantal garenwinkels de vraag of ik het leuk zou vinden bij hen langs te komen voor een “meet&greet” rond “Eindeloos Haken”. En, jongens, wat vind ik dat ontzéttend tof om te doen!
Het is zo inspirerend om de leuke mensen te ontmoeten die mijn boek gekocht hebben, en te merken dat ze minstens net zo enthousiast over de “Eindeloos Haken”-projecten zijn als ikzelf.

Meestal kom ik met een auto vól haakwerk – bijna alle projecten gemaakt voor het boek gaan mee. Je kunt mijn boek laten signeren, en vaak geef ik een workshop rond een speciaal voor de gelegenheid gemaakt ontwerp, de “Little Lenny”-granny square. Echt heel gaaf om te doen!
Ik heb gemerkt dat er iets van een schooljuf in mij schuilt, want ik vind niets leuker dan het delen van de haaktips, -tricks en -technieken die ik me in de loop der tijd eigen heb gemaakt, en die van mij een betere haakster maakten (en mijn haakwerk er beter uit laten zien).

De eerstvolgende “meet&greet”/”Little Lenny”-workshop is al heel snel, namelijk aanstaande zondag (8 oktober), wanneer ik Nynke’s prachtige winkel “Selden sá” bezoek. Je treft mij daar tussen 13:30 en 16:00 uur – ik kijk er enorm naar uit!

Vlak daarna is de “Knit & Knot” Beurs in Tilburg, van 13 t/m 15 oktober a.s.
Op zaterdag 14 oktober ben ik daar als lid van het “Handmade Living”-team, samen met Janneke en Lisanne, die er die dag ook zijn. We zouden het echt heel leuk vinden als je even bij ons aanwipt om gedag te zeggen!
Ik neem een selectie van mijn “Eindeloos Haken”-projecten mee, en een fikse stapel boeken die je ter plekke kunt aanschaffen; natuurlijk signeer ik die ook meteen!

‘s Middags geef ik van 14:00 – tot 15:30 uur een “Little Lenny”-workshop.
Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus aarzel niet, meld je aan en ik maak je graag deelgenoot van mijn haaktips, -tricks & -technieken. Het patroon en garen om tijdens de workshop mee te werken, neem ik mee, en als jij je haaknaalden-etui bij je hebt, komt het helemaal goed!
Meer informatie en hoe je je kunt opgeven, vind je via deze link – maar je kunt me vanzelfsprekend ook direct even mailen (marianne@marrose-ccc.com). Leuk, ook hier heb ik veel zin in!

En hoe geweldig: ik mag van Lisanne / Handmade Living TWEE KAARTEN voor de “Knit & Knot” Beurs WEGGEVEN, woohoo!
Meedoen is heel simpel: laat een reactie achter in de comment-sectie onder de oorsponkelijke, Engelse blog post, en zorg dat ik een werkend email adres van je heb om je te kunnen bereiken als je gewonnen hebt.
De giveaway is alleen open voor Nederlandse lezers en sluit zondag 8 oktober a.s. (22:00 uur – GMT+1). Als ik niet binnen 2 dagen na mijn mail dat je gewonnen hebt een reactie heb ontvangen, zal een nieuwe winnaar(s) getrokken worden. Succes iedereen!

En dan is het begin november natuurlijk weer tijd voor de “KreaDoe”– vanzelfsprekend is het “CraftKitchen”-team daar ook dit jaar vertegenwoordigd. Elke dag zijn er tenminste twee CraftKitchen-bloggers; we nemen onze recente projecten mee en graag ontmoeten we jou aan onze “keuken”-tafel voor een gezellig praatje, of hulp met je CK-project.
De exacte planning “wie-wanneer-waar” komt binnenkort vast online op de “CraftKitchen”-facebook pagina, maar ik ben er in ieder geval op woensdag en donderdag (1 en 2 november a.s.).

Last but not least, ik vind het ontzettend leuk te melden dat ik binnenkort ook allerlei haak workshops zal gaan geven in mijn – nieuwe – studio (of desgewenst, op locatie), yeah!
Nu onze oudste de deur uit is, verplaats ik mijn werkkamer naar haar oude kamer.
Deze is twee keer zo groot, heeft veel meer licht en ook al is het op dit moment nog redelijk chaotisch en “onaf” (poeh!), ik voel nú al wat een heerlijke, happy creatieve ruimte dit gaat zijn!
‘k Houd jullie op de hoogte van de planning, hoor!

Liefs,
Marianne xx